Tribina o brendiranim proizvodima u Mlekarskoj školi

Podelite

U sredu 28.3.2018. godine od 14 časova, u prostorijama Mlekarske škole sa domom učenika “Dr Obren Pejić” održaće se stručna tribina na temu brendiranja proizvoda. Predavanje će biti održano u amfiteatru škole u okviru projekta “Osnažimo male” pod tačnim nazivom “Proizvodi sa oznakom geografskog porekla za poboljšanje položaja malih poljoprivrednih gazdinstava-značaj sertifikacije za proizvođače i potrošače”.

Na tribini će biti reči o brendiranim proizvodima: pirotskom kačkavalju, leskovačkom ajvaru, futoškom kupusu, fruškogorskom lipovom medu, zatim o brendiranju proizvoda i značaju brendiranja za proizvođače i potrošače. Predavači će biti profesori Mlekarske škole, projektni menadžer projekta “Osnažimo male” i proizvođači sertifikovanih proizvoda sa oznakom geografskog porekla. Nakon završetka predavanja obaviće se i degustacija proizvoda sa oznakom geografskog porekla. Inače, projekat “Osnažimo male” se realizuje uz podršku Evropske unije, ORCA i partnera regionalnog konzorcijuma.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1