Štab za vanredne situacije: Krajnji oprez sa vatrom

Podelite

Štab za vanredne situacije grada Pirota, na osnovu dobijenih podataka od Republičkog hidrometeorološkog zavoda, saopštava da se do nedelje, 06.08.2017. očekuju visoke temperature od 35 do 40 stepeni celzijusovih u ovom delu Srbije.

 

Visoke temperature mogu da utiču na zdravlje ljudi, pa je neophodno da se građani pridržavaju uputstava zdravstvene službe i preporuka lekara.
Neophodno je da se građani pridržavaju propisa kojima se zabranjuje upotreba vatre na otvorenom prostoru, jer to može da ima nesagledive posledice po bezbednost građana i imovine.
Obaveza građana je da o pojavi požara obaveste nadležnu službu na 193

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1