Školarci opet u klupama

Podelite

Prvi deo zimskog školskog rasputa je okončan danas, pa su đaci opet na svojim mestima- u đačkim klupama.

Kako su školske vlasti previdele svojim planom i kalendarom, nastava u prvom polugođu traje do 31, januara, a drugo polugođe počinje 18. februara. To znači da će drugi deo raspusta biti od 1. do 18.februara. Osmaci će drugo polugođe i školsku godinu  završiti 31. maja, a ostali dve nedelje kasnije.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1