Putevi u gradu prohodni, bilo problema na Koridoru kod Bele Palanke

Podelite

Talas snežnih padavina koji je paralisao sever Srbije stigao je i do Pirota, doduše sa manje padavina.

Zaposleni u Komunalcu su odmah izašli na teren i čiste ulice u gradu.

Problema je danas bilo jedino na Koridoru kod sela Klenje i kod Crvene Reke, gde je saobraćaj bio u prekidu danas popodne zbog leda na putu.

Na putevima ka selima na Staroj planini savetuje se oprez i obavezna upotreba kompletne zimske opreme za vozila.

 

Najviše problema bilo je kod sela Klenje na autoputu gde je saobraćaj bio u blokadi gotovo sat vremena. Zbog leda na kolovozu šleperi su proklizali i napravili zastoj. U koloni blokiranih vozila bio je i autobus sa pirotskim košarkašicama. Zastoj je trajao oko 45 minuta.  Evo i fotografija:

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1