Prvomajska ulica poslednja u nizu investicija u 2018.

Podelite

Iako je već sredina decembra, građevinska sezona u Pirotu još uvek traje. Poslednja investicija u 2018. privodi se kraju. Planiranom asfaltiranju Prvomajske ulice, prethode radovi JP”Vodovod i kanalizacija”, koji su većim delom završeni, ali se i dalje radi na zameni vodovodne mreže.

Čine se svi napori da se završi što veći deo ugovorenih poslova. Početkom naredne nedelje planirano je asfalturanje završenog dela pomenute ulice. 

Da podsetimo, u novom Tigrovom naselju, ove godine novu mrežu i asfalt, dobila je i ulica Živojina Nikolića Brke, paralelna ulica sa Prvomajskom.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1