Privredna komora Pirot: Hrana otvara vrata

Podelite

Proizvodnja zdrave hrane, visoki standardi, tradicija i kvalitet otvaraju vrata, na domaćim i inostranim sajmovima , što potvrđuje činjenicu da je poljoprivreda, jedna od razvojnih šansi ovog kraja.

Ovo je poručeno sa današnje  skromne svečanosti u prostorijama Privredne komore Pirot, gde su dodeljena priznanja učesnicima nedavno završenog Međunarodnog sajma u prestonici Srbije..

Na pomenutoj svetkovini, učestvovalo je 12 proizvođača hrane sa područja grada Pirota, a nagrađeno je njih četvoro i to za izuzetan nastup.
Priznanja  su obezbedili grad Pirot, Opšte udruženje pšreduzetnika i Privredna k0mora.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1