Prezentovala Pirot i Srbiju u Azerbejdžanu

Podelite

Piroćanka Jana Antić, studentkinja, prezentovala je deo pirotske i srpske kuhinje na internacionalnom događaju pod nazivom Global village (Globalno selo) u Bakuu u Azerbejdžanu. 

Jana Antić – studentkinja iz Pirota

Jana je studentima iz celog sveta prezentovala pirotski kačkavalj, pravila sama proju, prezentovala ajvar, ali i tradicionalne srpske proizvode poput Plazme, Smokija, Jafe i druge proizvode.

-Kao student, zahvaljujući studentskoj organizaciji AIESEC došla sam na praksu u Baku, Azerbejdžan. S obzirom da nas ima iz celog sveta, cilj je da svako od nas predstavi svoju kulturu, jezik, običaju, ali i turističku ponudu. Zahvaljujući Turističkoj organizaciji Pirot dobila sam brojne flajere i promotivni materijal za Staru planinu i ceo pirotski kraj-kazala je Antićeva.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1