Prekršajni sud:”Letele” dozvole i kazneni poeni

Podelite

Prekršajni sud u Pirotu, prošle godine, na ime novčanih kazni i troškova, naplatio je 64,2 miliona dinara.

U istom periodu, izrečene su i 32 zatvorske  kazne, rad u javnom interesu je izrečen u  9 slučajeva, oduzeto je 225 raznih predmeta, izrečeno je 738 kaznenih poena koji su evidentirani u vozačkim dozvolama, a u 577 slučajeva, teški prekršaji u saobraćaju, najčešće pijanstvo, sankcionisani su  zabranom upravljanja, odnosno oduzimanjem vozačke dozvole.

Od krijumčara deviza  na Gradini, privremeno je oduzeto  fantastičnih 1,74 miliona evra, 143.000 švajcarskih franaka, 1.039 švedstkih kruna, 1.800 američkioh dolara i 21.780 funti.

Sa izvršenjem od oko 62 odsto, prekršajni sud u našem gradu u kome radi petoro sudija na čelu sa Milivojem Minićem, jedan je od najefikasnijih u Srbiji,

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1