Predstavnici ambasade SAD u Pirotu predstavljaju Lutrijski viza program

Podelite

Po prvi put predstavnici konzulata Američke ambasade u Beogradu održaće prezentaciju Lutrijskog viza programa DV-2019 i u Pirotu, u Domu kulture, Srpskih vladara 77, u četvrtak, 5. oktobra 2017 u 16:00h. Imaćete priliku da postavite sva pitanja u vezi sa učestvovanjem u ovom programu, koji je počeo 3. oktobra 2017. Iskoristite priliku da pitanja direktno postavite službenicima koji svakodnevno rade na ovim vizama.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1