Požar u podrumu zgrade u centru grada, evakuisani stanari

Podelite

U podrumu zgrade u centru Pirota pored banke Intesa došlo je do požara iz za sada još uvek nepoznatih razloga.

image

Zbog požara, dim je ušao u stanove zgrade na nižim spratovima pa je u toku evakuacija ugroženih na čemu rade pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice u Pirotu. U zgradi ima 31 stan.

image

Kako su Pirotskim vestima kazali stanari zgrade u čijem podrumu je izbio požar, dim je brzo napunio hodnike zgrade i ušao u stanove, naročito na nižim spratovima, sa kojih su stanar i evakuisani uz pomoć korpe.

pozar (3)

Dragica Živković, koju su vatrogasci evakuisali kaže da je u jednom trenutku osetila miris dima.

-Otvorila sam vrata i u hodniku je bila katastrofa. Nisam znala šta da radim, dal da bežim, ili da se vratim nazad. Stan je pun dima i ja sam pobegla u spavaću sobu. Onda su došli sa ovim korpama i izvukli me iz stana-kaže Živkovićeva.

pozar (1)

Stanka Antić kaže da je takođe najpre osetila miris dima.

-Osetila sam dim, otvorila vrata počela da vrištim u zgradi da gori. Zatvorila sam vrata, otvorila prozore videla vatrogasna kola i samo sam gledala šta se dešava. Strašno je bilo-kaže Antićeva.

pozar (2)

Podelite

1 Komentar

  1. Pingback: Požar u podrumu zgrade u centru grada, evakuisani stanari | Sindikat vatrogasaca Srbije

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1