Posle više decenija “Pasarela” dočekala svoju rekonstrukciju

Podelite

Stanovnici naselja Gnjilan i Nova Bolnica, ali i zaposljeni i svi koji peške idu ka gradskoj Bolnici, svakodnevno prelaze preko “Pasarele” – pešačkog mosta iznad magistralnog puta. Ovaj most je, dok je Vašar bio na staroj lokaciji, bio veoma frekventan. Godinama, pa i decenijama unazad u jako je lošem stanju. Iako je u ingerenciji Republike, Grad Pirot je ove godine odlučio da rehabilituje ovaj most, zbog bezbednosti prolaznika. 

Radovi su u toku, a vrednost ugovorenih radova je oko 1,3 miliona dinara.

PV

Podelite

2 Komentara

 1. Gradjanin

  17.08.2018. at 20:51

  Zasto se radi pasarela? Za koju nedelju, kad se pusti deonica autoputa, magistrala ce postati reginalni put mogli ste obeleziti pesacki prelaz.

  • Pera

   18.08.2018. at 18:28

   Samo nam kazi na kojoj magistrali si video pesacki prelaz?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1