Pod vodom velike površine zemljišta, Nišava nikad veća

Podelite

Velike površine obradivog zemljišta su pod vodom, posebno između sela Berilovac i Izvor, pokazali su snimci kamere Radio kluba Pirot, koja nadgleda kompletnu pirotsku kotlinu. 

Zbog ogromnih vodostaja svih vodotokova u ovom delu Srbije, posebno Jerme i Nišave poplavljene su značajne površine zemljišta, dok sam Pirot, zahvaljujući postojanju Keja pored Nišave, za sada nije ugrožen, što nije slučaj sa Belom Palankom i drugim mestima nizvodno od Pirota, pa čak i okolinom Niša.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1