Pirotski komunalci i trgovci od ranog jutra na nogama

Podelite

Sneg koji ne prestaje od juče, zadaje probleme svima, a naročito pirotskim komunalcima i trgovcima, koji su od ranog jutra na nogama.

Istini za volju, zaposleni u  JP “Komunalac” su danonoćno na poslu, a na gradskim ulicama ih možemo videti kako prskaju trotoare i čiste lopatama , mašinama i bacaju so.

Trgovci takođe čiste ispred svojih lokala, pa se može reći da je situacija  dobra, mada je prilikom kretanja po ovakvom vremenu oprez prekopotreban.

Mehanizacija “Komunalca” je takođe angažovana na čišćenju puteva.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1