Piroćanci imaju lek za tropske temperature – Kej, Kupalište, sladoled u “Rekordu”….

Podelite

Narednih dana, sudeći po upozorenjima iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda očekuje nas još jedan talas tropskih temperatura u kome će temperatura u termometru dostići 40 stepeni.

Za razliku od mnogih drugih gradova u Srbiji, Piroćanci mogu da biraju gde će se rashladiti na 40 stepeni Celzijusa. Tu su Kej pored Nišave sa hladom stoletnih lipa, Gradsko kupalište, jedno od najvećih u zemlji, Zatvoreni bazen, Stara planina sa brojnim izletištima, a onima koji bi da se rashlade u centru grada na raspolaganju je vrhunski sladole u poslastičarnici “Rekord”, koja ove godine obeležava čak 80 godina postojanja i rada u Pirotu.

U Rekordu smo ovih dana fotografisali i jednu od najlepših Piroćanci – Miljanu Lepojev, čiji čarobni osmeh krasi mnoge reklamne kampanje u zemlji i inostranstvu.

 

fotografije Aleksandar Ćirić

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1