Petlja Pirot-Zapad zatvara se za saobraćaj do kraja avgusta zbog radova na Koridoru 10

Podelite

Zbog neodložnih radova na 3 mosta (instalacija hidroizolacije i ugradnja  2 sloja asfalta), od sutra 10.08.2018. petlja Pirot Zapad biće zatvorena za saobraćaj do kraja avgusta. 

foto – ilustracija

Samim tim, pristupni putevi kod stare deponije i Žukovskog mosta neće biti u funkciji.

Molimo Vas da koristite alternativni pravac koji vodi ka regionalnoj deponiji i naselju Žukovo.

Iz pravca Pirota: skretanje levo na devijaciji kod tunela Sarlah (preko puta fabrike Tigar Tyres) a zatim novoizgrađenim lokalnim putem br.2 do željenih destinacija.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1