OŠ “Sveti Sava”:Neimari ne posustaju

Podelite

Radovi na kompletnoj rekonstrukciji OŠ “Sveti Sava” u Pirotu, odmiču planiranom dinamikom.Majstori su i ovog  hladnog jutra na svojim radnim mestima.

Kako je u izjavi za Pirotske vesti rekao direktor škole Marijan Rančić,   posao na staroj zgradi škole je gotovo oknčan, a paralelno se odvijaju i radovi na novoj zgradi. vrednost radova koji se finansiraju iz Kancelarije za javna ulaganja Republike Srbije, je oko 140 miliona dinara.  Trenutno se radi na ugradnji kotla.

Rok za završetak poslova je kraj januara naredne godine i tada bi đaci ove škole  trebali da se vrate u svoje učionice i kabinete.

Do tada će nastavu pohađati u Ekonomskoj i Tehničkoj školi.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1