Opšta bolnica: Osvećena Kapela Svetog Kozme i Damjana

Podelite

U Opštoj bolnici Pirot jutros je izvršeno osvećenje Kapele Svetog Kozme i Damjana. Kapela se nalazi u prizemlju Opšte bolnice a po rečima direktora Gorana Petrovića, na ovaj način omogućiće se pacijentima i rodbini bolesnika koji se leče i zbrinjavaju u Opštoj bolnici da imaju mesto gde će moći da se pomole za ozdravljenje najbližih. Ovaj čin blagoslovio je i vladika niški Arsenije.

U kapeli će periodično boraviti i sveštenik koji će dolaziti na poziv.

Osvećenju su prisustvovali načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić, pomoćnik gradonačelnika Pirota Bojan Randjelović i mnoge druge zvanice.

Podelite

1 Komentar

  1. 2KD

    12.01.2019. at 12:13

    Zaposlite lekare a ne mesare. Mnoge nase ste olecili za onaj svet,i to iz banalnih razloga su zavrsili ja sam to osetio na vlastitoj kozi.Najmanje sposobnih lekara imate vi pa vam kapela bude nepotrebna

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1