Novi drvored oko kompenzacionog bazena i kupališta

Podelite

JP “Komunalac” ovih dana završilo je sadnju preko šeststotine stabala drveća pored gradskog kupališta i celom dužinom oko kompenzacionog bazena. Ovim poslom je Pirot dobio novo plućno krilo grada, kako je nedavno na početku sadnje rekao gradonačelnik Pirota, mr Vladan Vasić.

Još oko dvestotine stabala zasadjeno je na raznim lokacijama u centru grada, kao i na putu ka Bolnici.

Podelite

1 Komentar

  1. Ivan

    07.12.2018. at 14:55

    Ja mislim 2012. su takodje posadili od zeleznickog do kompenzacionog i sve je unisteno vrlo brzo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1