Najlepša dama na svetu za Pirotske vesti: Pirot ću uvek nositi u srcu

Podelite

Violeta Kelečević, rođena Stanković, poreklom Piroćanka koja živi i radi kao građevinski inspektor u Srbobranu osvojila je na elitnom svetskom takmičenju lepote u Rigi, Letoniji, prestižnu titulu – Lady of the world. U slobodnom prevodu moglo bi se reći da je ova prelepa Piroćanka osvojila titulu najlepše gospođe – dame na svetu. Kako je kazala u izjavi Pirotskim vestima, na svetsko takmičenje otišla je na nagovor svoje sestre koja i danas živi u Pirotu, a na takmičenju su učestvovale žene koje imaju između 28 i 45 godina.

violeta dama

Violeta je na svetsko takmičenje otišla na nagovor sestre koja živi u Pirotu.

-Nagovorila me je da se prijavim, što sam ja i uradila, ali bez nekih preteranih očekivanja. Posle nekoliko meseci, na moje iznenađenje stigao je poziv da predstavljam Srbiju na svetskom takmičenju u Letoniji. Bila sam potpuno oduševljena, ali ipak, pre nego što sam donela odluku da prihvatim poziv, dobro sam razmislila jer radim odgovoran i stresan posao, a uz to sam pre svega majka dvoje dece. Ipak, zahvaljujući podršci, pre svega supruga, ali i porodice i familije, odlučila sam da prihvatim poziv. Srbiju sam predstavila u tri minuta, gde sam na engleskom pred milionskim auditorijumom pričala o srpskoj tradiciji, kulturi, srpskim manastirima i tradicionalnim vrednostima našeg naroda-kaže Violeta za Pirotske vesti i dodaje da je u Rigu otputovala u organizaciji kompanije Miss Yu.

dama violeta

Violeta kaže da nagradu posvećuje svojoj pokojnoj majci.

-Ovo priznanje posvećujem prerano preminuloj majci, a posle svega, Pirot nosim u srcu još jače – poručuje Violeta.

dama violeta kelečević

Njena majka Verica Živković rođena je u selu Prisjan, živela kao dete u selu Kamik, a otac Jovan Stanković je poreklom iz babušničkog sela Provaljenik. Njena porodica kasnije se preselila u Vojvodinu, u Srbobran.

dama

Tekst: Aleksandar Ćirić/pirotskevesti.rs

foto-lična arhiva Violete Kelečević

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1