Naglo topljenje snega u gradu prolazi bez većih problema

Podelite

Komandant Gradskog štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić kazao je Pirotskim vestima da su ekipe Štaba obišle sva potencijalno kritična područja na teritoriji Grada i da za sada nema ozbiljnijih problema u samom gradu, kazao je Pirotskim vestima Vasić.

Gradska uprava svake godine čisti ključne kanale u gradu poput kanala Rogoz od gomila smeća, šuta i otpada koga nesavesni građani odlažu u kanale. Na taj način su proteklih godina u mnogo navrata izbegnute poplave u naselju Rogoz i drugim delovima grada.

 

Evo i situacije uzvodno od kanala Rogoz, gde je sistem kanala koji je izgrađen iznad grada uspešno kompenzovao poplavni talas i zaustavio ogromnu količinu vode da ne stigne do naseljenih delova grada, tačnije naselja Rogoz.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1