Ministar ekologije Goran Trivan razgovarao sa predstavnicima nevladinih organizacija

Podelite

U Sremskih Karlovcima održan je sastanak na kome je ministar ekologije Goran Trivan razgovarao sa predstavncima brojnih nevladinih organizacija koje se bave zaštitom životne sredine. Iz Pirota je sastanku prisustvovao Aleksandar Vidanović, iz Udruženja za zaštitu životne sredine Gea. 
-Predstavnici organizacija civilnog društva preneli su ministru Trivanu predloge, sugestije, komentare, upoznali sa problemima iz ove oblasti. Cilj sastanka bio je unapređenje rada OCD i jačanje njihovih kapaciteta. Skrenuli smo pažnju ministru o važnosti uključivanja mladih u rešavanju eko-problema, podizanu ekološke svesti  kod đaka u školama i neophodnosti već zastupljenosti zaštite životne sredine u medijima sa nacionalnom frekvencijom-kazao je Vidanović.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1