Krivične prijave za kradljivce

Podelite

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetsedmogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa.

Osumnjičeni se tereti da je tokom aprila na području Bele Palanke, obio poslovni prostor jedne klanice iz nje ukrao bakarne instalacije rashladnih uređaja i kablove za električnu instalaciju, čime je toj klanici naneo štetu od 200.000 dinara.

​​***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa.

Sumnja se da je on iz dvorišta opštine Bela Palanka tokom aprila ukrao bakarne delove krova panoa za oglašavanje, čime je opštini naneo štetu od oko 190.000 dinara.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1