Krajnji oprez na magistrali i regionalnim putevima

Podelite

Danas popodne mnogi regionalni putevi bili su neprohodni, a problema je bilo čak i na magistralnom putu Pirot-Niš, gde je kod Sićeva u večernjim satima došlo do zakrčenja pa su pojedini vozači više od dva sata čekali u koloni. Potpuno neprohodan bio je i put do sela Sukovo, koji je takođe regionalnog karaktera pa je samim tim za njegovo održavanje zaduženo Preduzeće za puteve iz Niša, kome je taj posao poveren od strane Puteva Srbije. 

Čišćenje lokalnog puta do sela Dojkinci na Staroj planini

Sa druge strane, na lokalnim putevima u pirotskom kraju situacija je daleko bolja, prohodni su čak i putevi do udaljenih sela, poput sela Dojkinci na Staroj planini, gde je, kako nam javljaju meštani, tokom popodneva, iako je tokom prethodne noći palo 30 centimetara snega, put bio u potpunosti prohodan, a mašine su u više navrata čistile pomenuti put, s obzirom da je u međuvremenu palo još snega. 

Situacija je dobra i u gradu, gde su ekipe “Komunalca” i mehanizacija Direkcije za izgradnju danonoćno na terenu.

Podelite

2 Komentara

  1. djordje

    07.01.2017. at 09:48

    Zasto putevi nisu ocisceni ???

  2. Miljan

    08.01.2017. at 14:44

    Na raščišćavanju snega rade oko 10-ak kamiona i mašina kojima upravljaju radnici sa primanjem oko 26 hiljada

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1