“Još uvek vozim” – edukacija za mlade vozače i u Pirotu

Podelite

Grad Pirot u saradnji sa Savezom paraplegičara i kvadriplegičara Srbije organizovaće narednih dana seriju edukacija za učenike završnih razreda pirotskih srednjih škola pod nazivom “Još uvek vozim”. Reč je o projektu koga su podržala Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstvo rada i zapošljavanja, Ministarstvo građevine i Agencija za bezbednost saobraćaja u okviru koga je kroz edukaciju do sada prošlo preko 15.000 mladih vozača iz cele zemlje.

-Cilj projekta je da osobe sa invaliditetom, koja su invalidnost stekla u saobraćajnim nezgodama, na inovativan način, putem prenošenja ličnog iskustva uče mlade o bezbednosti u saobraćaju i poštovanju saobraćajnih propisa ukazujući na svom primeru na posledice saobraćajnih nezgoda.

Evo i rasporeda predavanja u Pirotu:

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1