Gradina:Makedonci švercovali falš dinare za Bugarsku

Podelite

Carina i Policija na Gradini, zaplenili su 100.000 falsifikovanih dinara u apoenima od po 2.000.

 

“Novac” je otkriven ispod patosnica automobila “alfa romeo”, makedonskih tablica, za čijim volanom je bio jedan 39 godišnji državljanin te zemlje sa još dve saputnice, sa kojima je  putovao za Bugarsku.

Oni su predati nadležnom tužilaštvu u Pirotu koje ih tereti za falsifikovanje novca.Falsifikate su ,  po svemu sedeći, namarevali da zamene za evre u nekoj od menjačnica u Sofiji. Kako saznajemo, reč je o vrlo dobro urađenim falsifikatima.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1