Grad uređuje kanale i vodotokove

Podelite

U cilju smanjenja opasnosti od eventualnih poplava gradski Štab za vanredne situacije radi na uređenju korita reka, kanala i vodotokova u Pirotu. Trenutno se uređuje kanal Kosturske reke i kanal u Poljskoj Ržani, koji je godinama bio zapušten, a završeno je čišćenje dela korita reke Bistrice. Za ove namene Grad je u 2018. opredelio skoro tri miliona dinara, dok se za narednu godinu planira veći budžet, pet miliona dinara.

Izvor: TV Pirot

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1