Gorska služba spasavanja evakuiše staricu iz zavejanog sela

Podelite

U toku je akcija Gorske službe spasavanja čiji pripadnici evakuišu staricu iz babušničkog planinskog sela Štrbovac koje je zavejano snegom i odsečeno od civilizacije.

Kako kažu u GSS-u, čim su primili hitan poziv da je starici potrebna lekarska pomoć usled povrede kuka ali da lekari ne mogu da dođu do zavejanog sela, ekipe su se uputile ka selu Štrbovac.

Ekipa spasilaca se uputila dva kilometra po dubokom snegu do sela Štrbovac i lokacije gde se nalazi kuća unesrećene starice, odakle je plan da se uz pomoć spasilačkog čamca Akia, unesrećena osoba transportuje do mesta gde ih čeka sanitet hitne pomoći.

Uskoro više informacija…

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1