Dag banjica ne oskudeva u posetiocima ni usred zime

Podelite

Dag banjica kraj Pirota, tačnije u kanjonu Gradašničke reke,na svega par kilometara od centra grada, ne oskudeva u posetiocima ni usred zime.

Mnogo je onih koji ovde dolaze na termalni izvor čija je konstantna temperatura oko 29 stepeni, ali i onih koje očara krajolik samog kanjona.

Dokazano je da voda sa Dag banjice sadrži  dosta joda, pa je otuda dobra i blagotvorna  za otvorene rane i čireve.

Uz prelepe slapove i virove, ovde se mogu videti i razne figure u krečnjaku, pa čak i one koje podsećajnu na znamenitu Đavolju varoš. Ima i onih koji odluče da se okupaju u bazenu, bez obzira  što je tek februar.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1