Besplatna obuka za ugostitelje

Podelite

U cilju povećanja konkurentnosti i kvaliteta prućanja usluga u oblasti ugostiteljstva, Ugovorna okružna privredna komora Pirot u saradnji sa Hotelom M, Ekonomskom školom Pirot i Turističkom organizacijom Pirota poziva sve zainteresovane na besplatnu obuku za ugostitelje, koja će se održati u petak, 27. oktobra 2017. godine, u prostorijama Etno kompleksa “Nišavska dolina”, sa početkom u 10 časova.

foto Igor Đorđević

Jednodnevna obuka za ugostitelje će se sprovesti kroz zasebne programe u oblastima obuka za konobare, kuvare i hotelijere.

Moguće je da iz jedne organizacije obukama prisustvuje i više osoba u više različitih oblasti.

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1