APEL RODITELJA: Nesavesni biciklisti potencijalna opasnost po mališane na gradskom trgu

Podelite

Pirotskim vestima, sa molbom za apel, obratila se grupa roditelja uglavnom male dece koji gotovo svaki lep dan provode za šetnju i uživanje na centralnom gradskom trgu. Iako je odnedavno kod Solitera postavljen znak da je vožnja bicikla na centralnom gradskom trgu zabranjena, mnogi naši sugrađani ne poštuju tu zabranu, a neki, posebno mlađi sugrađani, “jure” na biciklima na centralnom gradskom trgu što predstavlja veliku opasnost po roditelje sa decom koji prolaze ili se šetaju na “crvenom” ili “belom trgu”.

Roditelji apeluju na bicikliste da poštuju zabranu upravljanja biciklima na trgu kako ne bi došlo do nemilih situacija i povređivanja, a najugroženiji su upravo naši najmlađi sugrađani. Roditelji apeluju i na nadležne organe da češće vrše kontrole kako bi se ova pojava koliko je to moguće, suzbila.

Podelite

3 Komentara

 1. NN

  24.10.2018. at 17:28

  Slazem se sa tekstom koji je napisan gore, pa takodje apelujem na naseg pirotskog potrcka da postuje zabranu i ne vozi bicikl na trgu jer ugrozava bezbednost ne samo dece vec svih nas.

 2. Mirjana

  24.10.2018. at 19:02

  Na trgu se voze i cetvorotockasi, pa i automobili u nocnim satima!

 3. Miki

  25.10.2018. at 21:44

  A džukele na početku trga kod solitera koje non-stop laju i nasrću i na prolaznike i na bicikliste niko ne primećuje – toliko su se odomaćili da dok ne rastrgnu nekog, šinteri se neće setiti da ih pohvataju.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1