Gradska hronika

Gradina: heroin u osovini kamiona!

Pripadnici Uprave kriminalističke policije, PU iz Jagodine, u saradnji sa Višim tužilaštvom iz ovog grada i carinom na prelazu Gradina, protekle noći, zapleninli su 6 kilograma i 400 grama heroina u šleperu marke “skania”, za čijim volanom je bio R.I.(53), iz Despotovca. Opijat je bio skriven u osovini kamiona, koji je saobraćao iz Turske za Srbiju.

herroiin

Osim pomenutog vozača, policija je ,ovim povodom,kao članove organizovane grupe za krijumčarenje opijata pritvorila i M.L.(32), iz Novog Pazara, za koga se sumnja da je obezbedio kamion za krijumčarenje i organizovao prevoz regularbne robe.

droga u osovini

Iza rešetaka našli su  se i R.R.(50),takođe iz Despotovca, ali i G.M.(50), iz Paraćina, koji se terete da su nabavili drogu i napravili specijalne cevi za pakovanje, koje su zatim molntirane u osovinu pomenutog kamiona.

kad odvrnes herioin

Inspektori Kriminalističke policije  tragaju za još jednom osobom koja je , kako se sumnja , finansirala nabavku ovako velike količine heroina u Turskoj. Identitet  osumnjičenog se ne saopštava.

P.V.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker