Gradska hronika

Grad će nastaviti sa uređenjem dvorišta stambenih zgrada

Dvorišta stambenih zgrada su “rak rana”, ne samo njenih stanara već i čitavog grada. Od pre par godina lokalna samouprava je u dogovoru sa skupštinama stanara počela sređivanje javnih površina oko stambenih zgrada u našem gradu, a taj trend nastavlja se i ove godine, a nadležni kažu da će tako biti i narednih godina. 

dm1Ove godine je uređen parking zgrade u Jevrejskoj ulici, a uređeni parking će ove godine dobiti stanari i u stambenom bloku “Češalj”, preostali neuređeni prostor, dok su druga dva urađena prošle godine i ranijih godina. – kažu u Direkciji za izgradnju grada.cesalj

Stanari zgrada u ulici Dragoljuba Milenkovića sa nestrpljenjem čekaju početak radova u njihovom dvorištu, koji bi trebali da otpočnu nakon završetka radova na trotoarnim površinama u ulici Danila Kiša. Obećanje gradonačelnika Vladana Vasića stanarima pomenutih zgrada biće ispunjeno.

-Znamo za probleme i ostalih zgrada u gradu. Direkcija radi projekte uređenja i svake godine ćemo u planovima Direkcije imati i uređenje javnih površina oko stambenih zgrada. Sa skupštinama stanara stambenih zgrada radićemo i na poboljšanju energetske efikasnosti i zajedno raditi na uređenju fasada, koliko nam zakonski okviri dozvoljavaju – izjavio je gradonačelnik Vasić.

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker