Gradska hronika

Grad Beograd i Kompanija Tigar a.d. za najstarije Beograđane

Članica gradskog veća Mirjana Mavrić zahvalila je kompaniji Tigar a.d. iz Pirota i generalnom direktoru te kompanije Vladimiru Iliću, na želji da se kao društveno odgovorna kompanija pridruže timu za najstarije Beograđane i daju svoj doprinos sa određenim popustima na svoje proizvode, uz upotrebu senior kartica.

 

Prema rečima Darka Glavaša, sekretara Sekratarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Grada Beograda, najstariji sugrađani moći će u maloprodajnim objektima „Ti Kar Trgovina“ (Na Vračaru- ulica Cara Nikolaja II 37, i Čukarici- Lazarevački drum broj 19) da u predstojećim hladnim danima sa senior karticom ostvare popuste od 10 % na Tigrove proizvode (obuća-niska, lovačka, ribarska, radnička, dečja, lepila za široku potrošnju, sportski rekvizikti) i 5% na ostale proizvode u Tigrovim radnjama (modna obuća, zaštitna obuća i oprema, LED rasveta…).
-Važno je da kao društvo budemo solidarni i razumemo potrebe i mogućnosti drugih, a posebno onih koji su činili sve da budemo danas dobar deo ovog društva, rekla je Mirjana Mavrić uz zahvalnost Vladimiru Iliću generalnom direktoru kompanije Tigar a.d. na iskazanoj solidarnosti i društvenoj odgovornosti kompanije na čijem je čelu.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker