Gradska hronika

Glasanje za najlepši grad u Srbiji

Zabavni internet portal Opušteno.rs pokrenuo je anketu za izbor najlepšeg grada u Srbiji u okviru koje korisnici društvenih mreža daju svoje mišljenje koji od gradova u Srbiji je najlepši._DSC2395Na listi se nalazi naravno i Pirot i trenutno je na dobrom desetom mestu sa preko 850 glasova, odnosno “lajkova”. Na adresi http://opusteno.rs/ankete/top-liste/najlepsi-grad-u-srbiji-a75.html možete i vi dati svoj glas za Pirot koji je po mnogima jedan od najlepših gradova u Srbiji.

tekst i foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

6 Comments

  1. Pirot najlepsi grad?! Ljudi pa da li se vi drogirate ili imate psihickih problema?Pa Pirot nema cak ni obican hotel(dobicemo ga kako najavljuju vlasnici tek krajem 2014),u svakom drugom gradu postoji gradski park,koji uvek predstavlja simbol i lepotu grada(Ne govorim samo o Beogradu,Novom Sadu,Nisu…,pogledajte gradske parkove u Kraljevu,Krusevcu,Cacku,),o trznim centrima da i i ne govorimo…jedino sto mogu da pohvalim je kej kraj Nisave(zamerka necistoca- ali upucena je gradskoj cistoci a ne gradjanima jer u svakom drugom gradu na takvim mestima ciscenje se vrsi ujutru i uvece) kao i novi trg, mada je mogao prostor mnogo bolje da se iskoristi u svakom slucaju je bolje nego sto je bilo….

  2. Pirot bi mogao da bude mnogo lep grad, kad bi se sredio trg kao po projektu, uredila tvrdjava i stavila u funkciju turizma i ugostiteljstva, kad bi imali normalnu autobusku stanicu, kad bi se zabranila pvc i aluminijumska stolarija u staroj Tijabari oko zelene pijace, kada bi opstinske vlasti nalozile vlasnicima tih istih lokala da urede krovove i fasade, kada bi se napravio veliki park npr. naselje Tanasko Rajic ili Barje, svaka cast Keju ali park je nesta drugo, ovako nema ni smisla glasati i dobiti neku diplomu koja ne znaci i ne vredi nista.

  3. dovoljno je samo pogledati park i spomenik kod zelene pijace- djubre je na svakom centimetru,klupe su polomljene,trava je unistena…. I nemojte da pricate da su samo gradjani krivi,jer nisu!!!!! najvise djubra tamo ostavljaju za sobom Bugari koji tamo prodaju stvari nelegalno,i prodavci koji prodaju voce i povrce na pijaci,adjubre se talozi…..

  4. Apsolutno tacno je da Pirot=NEMA PARK! Trebali su na mestu Maxi Diskaunta da naprave jedna prelepi park na tom mestu a i kad “srede” jednu ulicu,oni zasade na mestu starih “kiselih drveca” kako ih zovu=neku “travku” od drveta pa se cude sto ih deca lome.Zar je odrasla sadnica koja lici na drvo bas toliko SKUPA i mi koji imamo po 40 godin akoliko cemo da cekamo decenija da jedno takvo drvo poraste da bi stali pod njegovu hladovinu???

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker