Politika

GG “Najbolje za Pirot” učestvovaće na predstojećim lokalnim izborima. Borba protiv MHE u fokusu

Grupa građana “Najbolje za Pirot” učestvovaće samostalno na predstojećim izborima, rečeno je na današnjoj konferenciji za štampu u prostorijama ove GG.

-Verujemo da ćemo na predstojećim izborima, na kojima ćemo izaći kao Grupa građana, a na osnovu jednoglasne odluke dobiti poverenje naših sugrađana kako bi na bolji i kvalitetniji način vodili Grad. Smatramo da aktuelna lokalna vlast ne zastupa dobro interese naših sugrađana-poručio je dr Žarko Todorović, iz pomenute GG.

-Nastavićemo borbu za naše ciljeve, a to je pre svega borba protiv izgradnje derivacionih mini-hidroelektrana, održivi razvoj Stare planine, ostanak mladih u Pirotu, zaustavljanje partijskog zapošljavanja, insistiraćemo na domaćinskom trošenju sredstava iz budžeta, raditi na razvoju privrede, turizma..-kazao je između ostalog dr Todorović.

 

Ovo je druga lista koja je najavila učešće na predstojećim izborima. To je nedavno učinila i novoformirana grupacija – Pokret obnove kraljevine Srbije, čiji je poverenik za Pirot Miloš Todosijević.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker