Ostale vesti

Gazda holandske firme koja donira 700 pari cipela-veliki zaljubljenik u Srbiju

Vladan Mijalković(na fotografiji četvrti s leva na desno u prvom redu), inicijator humanitarne akcije zahvaljujući kojoj će  najugroženiji pirotski mališani dobiti na poklon čak 700 pari obuće, priča ekskluzivno za Pirotske vesti o  firmi koja je donator ove akcije.

299550_241805615871186_1792475153_n-Najveće zasluge ipak dugujem mom gazdi Niko Klerksu koji vodi firmu “Pit Klerks i sinovi” sa još dva brata. Firma postoji oko 30 godina i jedna je od vodećih u distribuciji dečjih cipela u zemljama BENELUX-a. Kod dečjih cipela imamo dva sopstvena brenda RED-RAG i Develab, dok kod cipela za dame smo distributeri i agenti za 2 firme Hispanitas – Spanija, i Paul Green – Nemacka. Moj gazda je inače i moj veliki prijatelj i puno mi je pomogao. Inače je veliki zaljubljenik u rukomet i glavni sponzor godinama unazad u ekipi Tachos u kojoj sam nekada došao da igram, a sada sam trener juniora. Zaljubljenik je u Srbiju, a velika je šansa da dođemo zajedno u decembru u Beograd da bi bodrili žensku rukometnu reprezentaciju Holandije na svetskom prvenstvu-kazao je Mijalković u razgovoru preko društvene mreže Fejsbuk.

tekst Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Ovo je prava stvar. Bravo za ideju. Ne znam čoveka ali svaka mu čast, kamo sreće da se svi gastarbajteri ponekad sete rodnog kraja, mnogo bi se lepše živelo u Pirotu

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker