Kultura

Funky forest fest na Krnišoru

Drugu godinu za redom održava se Funky forest fest, jedinstvena manifestacija u zemlji, koja je, iako niskobudžetna, izazvala veliko interesovanje ljubitelja kvalitetne, prevashodno fank i džez muzike. Ovaj festival je dokaz da i uz malo, ili bez ikakvog novca, ali uz odličnu ideju, može da se organizuje perspektivna manifestacija. 

Kako je Pirotskim vestima kazao Ivo Pejčev, jedan od organizatora i idejnih tvoraca, Funky forest fest se održava na Krnišoru, brdu iznad Dimitrovgrada, 29. avgusta.

 

11866325_861815610568776_2493173909324138426_n

 

Pročitajte poruku organizatora ovog festivala.

Funky Forest je festival koji slavi tek drugi rođendan. Uz trenutni novčani fond kojim raspolaže za sada nije u mogućnosti da ponudi impresivan spisak ekskluzivnih izvođača, ali se nadamo da će ih jednog dana biti… za sada pripremili smo časove i časove kvalitetne fanki i džez mjuze za Vas.

U međuvremenu na meniju FunkyForestFesta ver2.0 naći će se zabavan propratni PROGRAM…

Kako bi lepše upotpunili fanky doživljaj i vratili se u 70te preporučujemo da pročešljate ormare u potrazi za nečim što odiše bojama, što veseli i što šareni Vas i vašu okolinu. Nešto recimo hipi, fanky i retro.

Hipi dres code nije jedino od boja što ćete na fanky forestu poneti na sebi. Boje mogu prekriti i vaša lica, vaše ruke, noge i sve što budete podmetnuli pod četkicu bodyartista

Tako šareni možete se igrati sa mališanima za koje spremamo mini program zabave i kreativnog ispoljavanja dečje mašte

Ako biste se radije igrali sa vršnjacima kako Vam zvuči “Ne ljuti se čoveče” u prirodnoj veličini gde ćete sami biti svoj pijun u timu koji sami sastavite.

Kada se umorite od silnih igara napravite predah uz našu zanimljivu instalaciju koja će Vam pomoći da napravite fotografiju za pamćenje sa našeg festa.

A kada padne noć…

šumica oživi, obasjana stotinama sveća, lampioni polete i vaše ruke zasvetle neonskim bojama grin emoticon

Sve što treba da učinite je da kupovinom FunkyForest bedža podržite troškove organizacije, a kada padne mrak svaki vlasik bedža dobija poklon iznanađenja.

VAŽNO OBAVEŠTENJE!!!
Zbog zabrane loženja vatre na otovorenom i skorašnjih požara molimo Vas da ostavite skare kod kuće i suszdržite se piromanskih pobuda.
Citat: “Законом о заштити од пожара предвиђене су казнене мере за лица која се не буду придржавала овог упозорења.”

Moći ćete da od organizatora preuzmete kese za đubre i konzerve za pikavce kako ne bi zagađivali dragi nam Karnišor i kako opušcima ne bi izazvali požare.

Okupljanje svih zainteresovanih posetilaca počeće već od 10 sati ujutru na Krnišoru iznad Dimitrovgrada.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker