Sport

Fudbalerke pirotskog Jedinstva uzele ceo plen leskovačkim Lavicama

Fudbal – Prva liga Srbije za žene 20/21

Kolo: 18.

Leskovac: Stadion FK Sloga

Lavice – Dubočica – ŽFK Jedinstvo 2014

ŽFK Jedinstvo: Dragana Kirkov, Bojana Pejčić, Katarina Zlatanov, Nina Vasov, Sonja Marković, Tamara Trajković, Maša Džunić, Andrijana Pejčić, Jovana Najdanović, Suzana Milenković, Kristina Đorđević.

Rezervni sastav: Marija Georgijev, Jana Pejčić, Lea Pančev, Jovanka Vidanović, Nada Jovanović. 

Ekipa Miladina Miladinovića, šefa stručnog štaba ŽFK Jedinstvo 2014. Pirot, nastavlja sa dobrim igrama i pobedama. Na teškom gostovanju u Leskovcu fudbalerke pirotskog prvoligaša osvojile su ceo plen.

“Golove za Jedinstvo postigle su Pejčić u 16. i Najdanović u 63. minutu. I pored  skracenog rostera fudbalerke Jedinstva smogle su snage i pobedile renomiranog protivnika i dugogodišnjeg člana Prve lige Srbije za žene. Zaslužena pobeda, utakmica u kojoj se igralo otvoreno od samog početka sa obe strane, gde se moglo videti pregršt dobrih poteza, i gde su golmani imali glavnu ulogu. S pravom je naša golmanka, Dragana Kirkov, ponela epitet igračice utakmice. Mojoj ekipi čestitam na zasluženoj pobedi, ekipi Leskovca na izuzetnom gostoprimstvu, fer i korektnoj igri”- izjavio je, trener Jedinstva, Miladinović.

U sredu, na Gradskom stadionu u Pirotu, odigraće se zaostala utakmic 17. kola prvenstva između Jedinstva i šabačke Mačve. Utakmica počinje u 15 časova i 30 minuta.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker