Sport

Fudbaleri Radničkog osvojili zlata vredna tri boda protiv favorita – Novog Pazara

Fudbaleri Radničkog danas su u veoma važnoj utakmici protiv ekipe Novog Pazara uspeli da osvoje sva tri boda golom Željka Dimitrova u 74. minutu. Taktika odličnog trenera Lazarevića urodila je plodom, a njegovim pulenima, uprkos visokom porazu u Kup takmičenju protiv superligaša Napretka, polako ali sigurno se vraća samopouzdanje što je od presudne važnosti za borbu za opstanak u ligi. 

Trener Lazarević bio je primoran da sačuva ekipu u meču protiv superligaša Napretka u Kupu za veoma važan meč sa Novim Pazarom.

Zbog toga je u Kruševcu izveo praktično drugu postavu kako bi okosnicu tima sačuvao za današnji meč.

Ta taktika se pokazala odličnom, a još jedan dobar potez je davanje šanse mladim i talentovanim igračima iz omladinskog pogona Radničkog. Doduše, na taj potez trener Lazarević bio je u neku ruku primoran zbog nedostatka igrača na mnogim pozicijama, što će, nadamo se, biti rešeno tokom zimskog prelaznog roka.

Novopazarci su iskusan i odličan tim, ali su u Pirotu danas ipak morali da “polože oružje” pred odličnim Radničkim.

 

Trener gostiju Marjan Živković iskazao je nezadovoljstvo zalaganjem njegovih igrača u meču protiv Radničkog, a najavio je i sankcije protiv igrača koji su neozbiljno shvatili meč protiv Radničkog.

 

foto, video Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker