U Tijabari jesen, u Pazaru zima (Foto)

Podelite

U najmanju ruku čudne vremenske prilike priredile su danas jedinstven zalazak sunca na Keju pored Nišave. Nakon noćašnje vejavice, relativno visoke dnevne temperature dovele su do naglog topljenja snega. Dok se sneg na tijabarskoj strani Keja brzo otopio, na Pazarskoj strani je još uvek bila zimska atmosfera pa su rekreativci na Keju mogli da uživaju u prizorima karakterističnim za dva godišnja doba – jesen i zimu. 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1