Mraz zatekao jato roda nedaleko od Pirota

Podelite

Jak mraz i hpadno vreme neuobičajeno za rano proleće zatekao je jato roda nedaleko od Pirota.

Na fotografiji koju nam je poslao posetilac portala Pirotske vesti vidi se nekoliko roda koje su se na putu ka toplijim krajevima zadesile u našem kraju.

Milan Radovanović iz Radi kluba Pirot kazao je Pirotskim vestima da su kontaktirali sa najvećim srpskim stručnjakom za ptice koji im je dao uputstva kako da reaguju u slučaju da rode zanemoćaju zbog hladnoće i leda i kako da ih hrane, s obzirom da zbog leda one veoma teško u ovom trenutku mogu da dodju do hrane.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1