Lokalna samouprava

Folklorci oduševljeni gostoprimljivošću Piroćanaca

Danas je predsednik opštine Vladan Vasić priredio prijem za foklorce-učesnike Međunarodnog festivala folklora. Prijemu su prisustvovali predstavnici folkloraca iz Grčke, Turske, Bugarske, Makedonije, kao i domaći folklorci iz Pirota.

20150807_121744_resize

Vasić se najpre zahvalio svim folklorcima koji su svojim nastupima od sinoć oduševili veliki broj Piroćanaca koji su prisustvovali ceremoniji otvaranja festivala.

20150807_121738_resize

– Ogromna poseta i interesovanje Piroćanaca je dokaz da je Međunarodni festival folklora pun pogodak i da će dugo trajati. Želim da se zahvalim svima što ste došli u naš grad i nadam se da ćete iz Pirota poneti najbolje utiske-kazao je Vasić.

20150807_122046 (1)_resize

Direktor Doma kulture Pirot Miško Ćirić izrazio je zahvalnost opštini Pirot i predsedniku Vasiću na podršci i pomoći fetivalu koji se organizuje već 11 godina zaredom.

-Nadamo se da ste svi zadovoljni našim gostoprimstvom i uopšte atmosferom na festivalu i nadamo se da ćemo se opet videti u Pirotu-poručio je Ćirić predstavnicima folkloraca.

Predstavnik folkloraca iz susedne Bugarske, izrazio je veliku zahvalnost orgaizatorima zbog gostoprimstva na koje su naišli.

-Zaista smo oduševljeni domaćinima koji nam u potpunosti izlaze u susret i maksimalno se trude da se svi mi u Pirotu što bolje osećamo-kazali su predstavnici bugarskih folkloraca.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker