Sport

Filip Socek: Čestitke Napretku. Pobedili smo sami sebe

Košarkaška liga Srbije – 13. kolo.

Hala sportova Aleksinac

KK Napredak JKP – KK Pirot  92 : 72 (23-16, 25 -18, 25-18, 19-20)

KK Pirot: Nikola Đonlić, Dušan Filipović, Vladimir Stefanović, Dimitrije Đorđević, Lazar Rašić, Ivan Pendić, Miloš Vraneš, Martin Matović, Miodrag Stojanović (k), Mladen Pantić, Vladimir Đorđević, Đukan Đukanović.

Košarkaši Pirota poraženi su večeras od Napretka iz Aleksinca. Nagovestio je šef stučnog štaba pirotskih košarkaša, Filip Socek, da je Napredak neugodan protivnik, pogotovo na domaćem terenu. U svojim redovima ima nekoliko odličnih košarkaša koji svojim kvalitetom nadmašuju ovaj nivo takmičenja. Strepnje nisu bile neosnovane i Napredak je zasluženo trijumfovao.

“Imali smo odličan ulazak u utakmicu i potpunu kontrolu igre. Ne znam šta se onda dogodilo, neopisiv pad koncentracije i iz svake naše greške usledila je “trojka” protivnika. Postepeno smo gubili trku i to se odrazilo na rezultat koji, verujte mi, nije pravo ogledalo snaga na terenu. Žao mi je, ali moram da kažem da smo sami sebe pobedili. No, idemo dalje, moramo da što pre zaboravimo ovaj poraz i da se okrenemo narednom susretu, u petak, protiv Mladosti”- izjavio je Filip Socek.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker