Srbija

EPS produžio rok dospeća računa za novembar

“Elektroprivreda Srbije“ AD produžila je rok dospeća računa za novembar 2023. godine na 29. januar 2024. godine i svi kupci koji do tada izmire račun ostvariće pravo na popust od 5 odsto – izjavio je za RTS Radovan Stanić, izvršni direktor za snabdevanje u EPS.

– Građani koji su platili novembarski račun u visini oktobarskog ostvariće popust za redovno plaćanje na ceo iznos računa za novembar, dok će razlika u iznosima biti prikazana na računu za decembar kao dug iz prethodnog obračunskog perioda na koji neće biti obračunata kamata – pojasnio je Stanić.

– Naši kupci ne smeju da trpe zbog poteškoća koje je EPS imao usled sajber napada, zato je produžen rok za popust za redovno plaćanje, neće biti zateznih kamata, niti isključenja – naglasio je Stanić koji se zahvalio građanima na razumevanju i strpljenju.

 

Decembarski računi će stići na vreme, a naredne sedmice bi trebalo da se u funkciju vrati i portal “Uvid u račun”. – Akcenat je i dalje na bezbednosti kako podaci kupaca ne bi bili ugroženi – zaključio je Stanić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de