Mali biznis

“English training centre” počeo sa radom u Pirotu

Profesor engleskog jezika Aleksandra Todorović, zahvaljujući podršci Nacionalne službe za zapošljavanje i lokalne samouprave, u okviru programa za podršku preduzetnicima početnicima, pokrenula je svoju privatnu školu engleskog jezika –  English Training center.

Kako je Todorovićeva kazala Pirotskim vestima, upis je uveliko u toku i trajaće do kraja naredne nedelje, a osim za najmlađe, nastava će se izvoditi i za odrasle, profesionalce iz različitih oblasti koji će moći da usavrše svoje znanje engleskog jezika iz svoje oblasti rada. English training centre je već upisao prve đake, među kojima ima i četvorogodišnjaka, ali i školske dece, profesionalaca – inženjera kojima je neophodan napredni nivo znanja jezika iz konkretne oblasti rada. U razgovoru za Pirotske vesti profesorka Todorović govorila je i o tome kada je pravo vreme da mališani počnu sa učenjem engleskog jezika. Opširnije pogledajte u videu.

Upis i informacije svakog radnog dana na 065/8350423 ili u samoj školi u Knjaza Miloša 11-13, lokal br.8 od 16:30-19h radnim danima (osim u petak) i u subotu od 10-12h.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker