Politika

Dvoje odbornika napušta većinu

Odbornici GG “Pirotski naprednjaci” Zoran Stojanović i Mirjana Đorđević, napustili su vladajuću većinu u opštinskom parlamentu i ubuduće će delovati samostalno.

GG Pirotski naoprednjaci

Razloge napuštanja većine, na konferenciji za novinare obrazložio je Stojanović.

-Nedopustivo je da SPS ucenjuje lokalnu vlast raznim zapošljavanjima i stavljanjem ličnog iznad opšteg interesa. Posebno nismo zadovoljni kadrovskim rešenjima unutar lokalne vlasti, u organima uprave i pojedinim javnim preduzećima. Aktuelna lokalna vlast mesecima unazad ne radi u interesu građana i ne sprovodi reformsku politiku Vlade Srbije. Takođe nema novog zapošljavanja, a u prigradskim naseljima i selima je zapostavljeno uredjenje infrastrukture-rekao je Stojanović i konstatovao da će  odbornici “Pirotskih naprednjaka” u narednom periodu odlučiti o daljim političkim koracima i o tome blagovremeno obavestiti javnost.

Skupštinska većina sada ima 34 od ukupno 56 odborničkih mesta.

P.V.

Slične vesti

7 Comments

  1. GG.Pirodski naprednjaci se ograđuje od izjave Zorana Stojanovića i obavestavamo da se Mirjana Đorđević nije izjasnila da izlazi iz skuptinske većine sto je i potvrdila SMS porukom zastupniku GG Pirotski naprednjaci.Izjava Zorana Stojanovića je lični čin i nema podršku grupe. Pirotski naprednjaci ne odstupaju od svoje politike podržavanja Aleksandra Vučića na republičkom nivou i učešća u vladajućoj koaliciji.O svemu će javnost podrobnije biti obaveštena kroz zvanično saopštenje grupe koje će ulediti.

  2. Iskren da budem, ja sam se i pitao zasto si ti uopste i bio u vecini!? Na prevaru ste, samo na ime Srpske napredne stranke, presli cenzus i odma gledali da se uvalite u fotelje. Kad na kraju nije bilo jos jedne za tebe, naljutio si se ko malo dete, i “uplakan” na konferenciji izjavio da nećeš više da se družiš sa vlastodršcima. U Srpskoj naprednoj stranci za tebe, i tebi slicnima nema mesta i nece ga nikada ni biti! Uzivaj u zdravlju u svojoj vojnoj penziji …. i sad ADIO!

  3. Ko to govori o ucenama!? A sta kazes na: direktorsko mesto Deponije, Bolnice, Zatvorenog bazena, Maxa turs, ambulanta Topli do …

  4. Bravo za ovaj potez! Konacno da neko progleda i vidi da ova vlast radi samo za sebe i svoje dzepove! Samo napred svi bi trebalo da okrenete ledja gospodinu Vasicu!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker