Kultura

Dve Piroćanke među “1000 jakih žena” – kreatorka Silvana Tošić i manekenka Sanja Janković

Dve naše uspešne sugrađanke Silvana Tošić, modna kreatorka koja svoju inspiraciju crpi iz šara pirotskog ćilima i Sanja Janković, mlada i izuzetno talentovana manekenka, predstavljaće Pirot na manifestaciji “1000 jakih žena” koja se održava od 18. do 20. oktobra u Vrnjačkoj Banji. 

Dejan Pantić, organizator ove manifestacije kazao je Pirotskim vestima ove godine se po prvi put organizuje konferencija “Jaka žena”. Organizovaće se i modna revija Silvane Tošić, ali i  Sanja Janković, koja će predstavljati Srbiju i Pirot na internacionalnom takmičenju Diva turizma u Kuala Lumpuru.

Silvana Tošić je u izjavi Pirotskim vestima kazala da joj je velika čast što će predstavljati svoj grad u Vrnjačkoj Banji na važnom skupu.

-Osim učešća na Konferenciji, ja ću imati i svoju modnu reviju, biće to lepa prilika da predstavim svoje proizvode, ostvarim saradnju i kontakte sa ženama čitavog Balkana. Ideja je da i u Pirotu organizujemo sličnu manifestaciju. S obzirom da sam stekla dobre kontakte sa važnim ljudima iz modnog sveta, želja mi je da u Pirotu organizujemo jednu veliku modnu reviju šireg značaja-kazala je Tošićeva.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker