Gradska hronika

Dva poginula, četiri povređena na magistrali

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na auto-putu Niš – Gradina, zaobilaznici oko Pirota, poginula su dva državljanina Bugarske i povređena četiri Turske, među kojima je i šestogodišnje dete.

Do nesreće je došlo kada je na „audi“, koji se poprečio na putu usled preticanja traktora sa priključnim vozilom, naleteo „folksvagen“iz suprotnog smera.

Vozač i suvozač “audija “, bugarski državljani, poginuli su na licu mesta.

Troje putnika iz drugog automobila, turski državljani, lakše su povređeni, dok je suvozač zadobio teške telesne povrede.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu tragaju za vozačem traktora koji je pobegao sa lica mesta.

Slične vesti

2 Comments

  1. Kojoj kategoriji puta pripada E-80? Kojim vozilima je namenjen? Sad bi na odgovornist trebalo pozvati tu seljačinu koja je htela, verovatno sa neispravnom signalizacijom, kočnicama, bez kabine ili sa nepropisnom kabinom traktora, da “pomine”, da prođe izvesnu deonicu puta do svoje njive od 5 ara, izazvavši time tešku saobraćajku. Trebao je njega da pokupi neki šleper da mi se zatre trag za sva vremena. I njemu i ostalima tog tipa. Dobar primer je višestruka pogibija takvih pametnjakovića koji su u sred noći na deonici kod Dolca išli kultivatorom. Naišao čovek autom, 80 km/h, razneo ih u paramparčad. Uz iskreno saučeće porodicama, želim im da se izbore za adekvatnu odštetu i kažnjavanje izazivača nesreće.

    1. tacno je da je bio mrak traktor neosvtjen i vuko drvarku punu drva gde je audi pokusavajuci da izbegne drvarku malo zakacio u drva i poceo da se okruce a u susret naleteo folcvagen

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker