Gradska hronika

Dugujemo 100 miliona dinara za grejanje

Dugovanja građana i firmi za neplaćenu a isporučenu toplotnu energiju prema Gradskoj toplani u Pirotu iznose oko sto miliona dinara, izjavio je direktor Gradske toplane Radovan Nikolić.

novi toplovodPrema Nikolićevim rečima, ovo javno preduzeće, poslednjim rebalansom opštinskog budžeta dobilo je dodatnih sedam miliona dinara kako bi se izmirio deo dugovanja Gradske toplane prema Robnim rezervama za pozajmljen mazut.

Kako bi izmirila svoja dugovanja prema Robnim rezervama, od koje je toplana pozajmljivala mazut u prethodne tri sezone, potpisan je ugovor o otplati duga na 60 mesečnih rata.

A.Ć.

Slične vesti

4 Comments

  1. Treba imati poverenja u vec proverene gradske rukovodioce i pustiti ih da jos kvalitetnije rade. Toplana ima jedno od najstabilnijih i najorganizovanijih menadzmenta u gradu i sire, jaku pravnu sluzbu koja ce primenom zakonskih mehanizama od duznika obezbediti izmirenje potrazivanja preduzeca. I zasto se uvek uplice politika? Gospodin Nikolic je legalno izabran direktor jednog javnog preduzeca i to na krajnje transparentan i nepristrasan nacin, po konkursu. Njegove licne zasluge za stvaranje boljih uslova za zivot gradjana su nemerljive.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker