Foto vest

“Drugo lice” Keja pored Nišave

Za razliku od dela Keja uzvodno od Golemog mosta koja izgleda idilično u ove jesenje dane, slika Keja nizvodno od Golemog mosta je sve samo ne idilična. Razlog za to su radovi koje izvodi JP “Vodoprivreda” iz Niša. Pirotskim vestima se javlja veliki broj zaljubljenika u Kej i stanovnika obližnjih kuća zbog straha od, kako kažu, uništenja ovog dela Keja. Ipak, nadamo se da će po završetku radova na saniranju korita Nišave sve biti vraćeno u prvobitno stanje.

image

Slične vesti

2 Comments

  1. Mislim da bi bilo dolično stavit tablu sa izgledom projekta, da ne govorimo o tome kako se obezbeđuje gradilište koje se nalazi u centru grada, o tome kako se stavlja kojekakvo smeće u korito reke Nišave, o tome kako se stavlja lomljeni asfalt, armirani beton. O tome kako se na keju pojavio poljski WC, iako postoje kompanije koje iznajmljuju portabilne toalete, o tome kako je zadnji sloj nasipa na keju uništen od kamiona i gusenica bagera, a po najviše o totalnom amaterizmu izvođača radova.

  2. Sve, sve, al preduzećeto se zove ”Erozija”. Imeto si im odgovara skroz, još samo s dinamit da počnu da dizaju u vazduh koritoto pa da bude komplet. Nego, mene sećira što se podiza nivo na Nišavu teka i što u proleće ako bude snegovito če bude malko zeznuto

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker